vattenflaskor med eget tryck

Vi beställde vattenflaskor med eget tryck

Vattenflaskan är en viktigt del när man spelar fotboll och något man måste ha med sig hela tiden. När man har träningar eller är iväg på match så är dessa vattenflaskor ett problem. För alla ser lika ut och det är svårt att hålla isär dem. Vi har bestämt att vi ska vattenflaskor med eget tryck för att dels blir det trevligare men också lättare att hålla isär dem.

Vi gjorde så att vi valde ut en vattenflaska som är ganska stor och lite robustare för att klara av tuffa tag som det kan bli ibland. Den skulle även ha en bra förslutning så det inte är läcker ut vatten under hantering.

Mer personliga vattenflaskor skapar gemenskap

När vi hade valt ut en bra vattenflaska som skulle passa oss så bestämde vi att vi skulle ha vattenflaskorna med tryck så det skulle bli lättare att hålla isär dom. Så vi tog kontakt med ett företag som kan sätta på ett tryck på dom. Vi valde att det skulle stå lagets namn och även göra den personlig med spelarnas namn för att då kan dom själva hjälpa till att hålla reda på dom. Det blir lite roligare för spelarna att ha en egen personlig vattenflaska. Vi valde även att köpa tio extra vattenflaskor men dom satte vi endast lagets namn på ifall det kommer in nya spelare eller att någon försvinner.

Så nu när vi varit iväg på matcher så har vi fått positiv feedback av andra tränare hur bra det är ha vattenflaskor med eget tryck för då är det lättare att se vilka flaskor som tillhör laget och man behöver inte leta och fundera längre på det. Skulle någon flaska komma bort så kommer den till rätta eftersom ägarens namn står på flaskan. Så enkelt blir det om laget har vattenflaskor med eget tryck.

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *